Pasion Copenhagen

Pasion Copenhagen

Pasión Copenhagen er et Dansk firma og vores skønhedsprodukter er produceret og udviklet i Danmark. Med fokus på velvære, virkemåden og fordelene. Hver ingrediens er nøje udvalgt og indeholder en helt særlig bæredygtig og unik kaffeolie, som udvindes miljøvenligt fra kaffegrums indsamlet fra Københavnske hoteller og cafeer.

Kaffegrums er en af verdens største affaldsprodukter og samtidigt en klimasynder. Når man har lavet en kop kaffe, er der forsat 99% af de gavnlige stoffer tilbage. Derfor har vi fokus på, hvordan vi kunne vende en af de store klimasyndere til noget positivt og gøre gavn af kaffeoliens fordele, da den yder pleje for huden.

Hver ingrediens er nøje udvalgt og vores produkter indeholder en helt særlig bæredygtig og unik kaffeolie, som udvindes miljøvenligt fra kaffegrums samlet sammen på københavnske hoteller, restauranter og cafeer. Kaffeolien har et højt indhold af beskyttende E-vitamin og er ekstremt rig på antioxidanter fra den ristet kaffebønne, som modvirker ældningstegn og øger hudens egen spændstighed.

Scroll to Top